Reparatii ceasuri de mana, ceasuri de colectie si pendule

Din gama ceasurilor de mana, executam reparatii ceasuri cronografice, ceasuri cu quartz si ceasuri de aur de orice marca pana la cele mai consacrate:Rolex, Omega, Doxa, Zenith. Executam revizii generale la toate marcile de ceasuri si inlocuim piese exteriore precum:anexe, telescoape, coronite, cadrane, geamuri. Inlocuim curele si bratari ceasuri(metalice sau din piele).

Mai executam inlocuiri sau reparatii la piesele interioare ale ceasurilor: balanse, arcuri, rotite, garnituri de etansare la capace de ceasuri, coronite si butoane. La ceasurile cu Quartz inlocuim piese de schimb: baterii, circuitul integrat si bobina. De asemenea, curatam cu ultrasunete partea mecanica a ceasurilor. Toate piesele de ceasuri sunt curatate cu ultrasunete si oferim cinci ani de garantie la reparatii ceasuri de marca.

ceasuri barbati

Info ceasuri

Vanzari ceasuri de firma

Vindem prin magazinul nostru online, ceasuri de dama si ceasuri barbatesti de marci renumite la preturi promotionale. Livrarea produselor se face GRATUIT pentru comenzile cu valoare mai mare sau egala cu 300 lei (TVA inclus). Vizitati pagina noastra oficiala si puteti sa achizitionati ceasuri de firma cu un desig deosebit.

Ceasuri dama si ceasuri barbati de la Lasardo
Stil si personalitate!

Magazinul nostru va tine la curent cu moda italieneasca, importand din Milano, Italia si distribuind in tara, ceasuri de dama si ceasuri barbati, marci renumite la preturi accesibile.

Ceasuri dama si barbati

© Copyright 2015 | www.reparatii-ceasuri-bijuterii.ro | Creare site Web design